'Legends.com' Logo Yarışması

Okul olarak ortağı olduğumuz 'Legends.com' isimli AB Erasmus + Projesi kapsamında, projemizin resmi logosunu belirlemek için bir LOGO YARIŞMASI düzenlenmiştir. Bu yarışma okulumuzun tüm öğrencilerine açıktır. Yarışmada başarılı olan logonun tasarımcısı, proje kapsamında yapılacak yurtdışı hareketliliğine katılma hakkı kazanacaktır.

DUYURU

LOGO YARIŞMASI LARTNAMESİ:

·        Projenin konusuyla ilgili olmalıdır

·        Proje adını içermelidir.  (Legends.com)

·        En fazla 5 renkten meydana gelmelidir.(siyah ve beyaz dahil)

·        Orijinal,basit,net,akılda kalıcı, çok yönlü ve kesinlikle özgün olmalıdır.( farklı medya türlerinde ve farklı arka plan türlerinde kullanılacaktır.

·        Vektör görüntü (SVG,PDF...) veya şeffaf arka plana sahip raster görüntü olarak hazırlanmalıdır.(PNG,GIF...)

·        Okulumuzdaki en iyi en fazla 10 logo seçilecektir. Bu logolar Diğer ortak ülkelerden gelen logolarla beraber çevrimiçi ortamda oylamaya açılacak ve en çok oy alan logo belirlenecektir.

·        Öğrenciler açık kaynaklı bir vektör grafik editörü kullanabilir.

En son 9 mayıs 2022 tarihine kadar aşağıdaki e-mail adresine logo tasarımlarınızı göndermeniz gerekmektedir: logonutasarla07@gmail.com

Yayın: 05.05.2022 - Güncelleme: 05.05.2022 12:43 - Görüntülenme: 514