10.Sınıf Öğrencileri Mesleki Eğilim Belirleme Testi

OKULUMUZ BAHÇESİNDEN YÜKSELEN NEVRUZ ATEŞİ VE BEREKET DUASI

Mrt

ÇANAKKALE ZAFERİNİ VE ŞEHİTLERİNİ ANMA GÜNÜ ETKİNLİKLERİ KONUKLARIN YÜREĞİNİ SIZLATTI.EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDRİZ.

Mrt

OKULUMUZDA İSTİKLAL MARŞIMIZIN KABULÜ VE MEHMET AKİF ERSOY'U ANMA TÖRENİ YAPILDI.EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Mrt

Okulumuz Sivil Savunma Kulübü öğrencileri ve öğretmenleri tarafından yapılan deprem ve yangın tatbikatı başarıyla yapılmış ve öğrenciler konu ile ilgili bilgilendirilmiştir.

Mrt

ERASMUS PROJESİ Kapsamında konuklarımız ÇEKYA öğrenci ve öğretmenleri ; YUNANİSTAN öğretmen ve öğrencileri ;FİNLANDİYA öğretmen ve öğrencileri ile bugün vedalaşılarak program başarı ile bitirildi.Emeği geçen bütün öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Sorumluluk Sınav Tarihleri

Ara

OKULUMUZ FUTSAL GENÇ ERKEKLER TAKIMI İLÇE ŞAMPİYONU OLDU.TAKIMI VE ÖĞRETMENLERİ METİN GÜMÜŞÜ TEBRİK EDERİZ.

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1.DÖNEM 2.ORTAK SINAV TAKVİMİ

Ara

Okulumuzun kurucu ortaklığını yaptığı Flow Lingo isimli eTwinning projesi 6 farklı ülkeden ortak okulların katılımıyla etkinliklerine başladı.

Ara

İYİ Kİ DOĞDUN ABDULKERİM !!Okulumuz 9/B sınıfı öğrencisi olup evde eğitim alan Abdulkerim KARA 'ya sınıf öğretmeni Ümit ÖZALP ve sınıf arkadaşlarından mutlu eden sürpriz.Abdulkerim'in 15. yaş günü Sınıf arkadaşlarının ve sınıf öğretmenlerinin yaptığı sürpriz doğum günü eğlencesi ile sınıfta kutlandı.Yapılan tanışma ve doğum günü eğlencesinde velilerimizin ve öğrencilerimizin mutluluğu gözlerinden okunuyordu.Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ ARASINDA "HİKAYENİ YAZ" PROJESİ

ATAMIZI MİNNETLE ANIYORUZ

Kas

9.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ TRAFİK KÜLTÜRÜ EĞİTİMİNDE.eĞİTİMİ VEREN SİDE JANDARMA KOMUTANLIĞI TRAFİK EKİBİNE TEŞEKKÜR EDERİZ.

İSTANBUL GEZİ RAPORU

İstanbul gezisi 26/10/2023 tarihinde İstanbul ilimizde Yeditepe Üniversite ziyareti ile başladı. Kadıköy ve Çamlıca bölgesi gezilerek devam etti. İstanbul gezimiz saat 18.00 civarında konaklayacağımız Vialand Park Hoteline  yerleşildi.

Gezimizin 2. günü (27/10/2023 tarihinde) saat 09.00 ile 10.30 arasında İstanbul Bilgi Üniversitesinde tanıtım programına katılındı. Gezimize Dolmabahçe Sarayı, Denizcilik Müzesi, Beşiktaş Meydanı, Taksim Meydanı ve Taksim bölgesi gezildikten  sonra konaklamak için otelimize dönüldü.

Gezimizin 3. gününde(28/10/2023 tarihinde) saat 09.00’da Yerebatan Sarnıcı, Topkapı Sarayı ,Ayasofya  ve Sultan Ahmet Camileri ziyaret ettikten sonra, Eminönü bölgesinde serbest zaman sonrası İstanbul Boğazında yapılan güzel bir tekne turu sonrası İstanbul’dan hareket edilerek Manavgat’a gezimiz sona ermiştir.

Geziyi planlayarak öğrencilerimize eşlik eden öğretmenlerimiz Azize ARAT ve Ahmet GÜL' e ; hiç bir sosyal etkinlikte desteğini esirgemeyen ve yanımızda olan müdürümüz Ahmet ACAR'a teşekkür ederiz.