ANTALYA / MANAVGAT - Manavgat Kemer Fatma Turgut Şen Anadolu Lisesi

HİKAYENİ YAZ YARIŞMASI

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1.DÖNEM 1.YAZILI YOKLAMA PROGRAMI

Veli ve Öğrenci rehberine link üzerinden ulaşabilirsiniz.

Haz

Okulun Kalbi Kütüphaneler Projesi dönem sonu raporu hazırlandı.

Haz

ÖĞRETMEN, ÖĞRENCİ VE VELİLERİMİZİN DİKKATİNE!

2022-2023 HAZİRAN AYI SORUMLULUK SINAV PROGRAMI

May

Öğrenci ve öğretmenlerimizin dikkatine!  2.Dönem 2. Ortak Sınav Programı aşağıda olduğu gibidir.

May

18 Mayıs 2023 Tarihinde Depremzede ve İhtiyaç Sahibi Öğrenciler Yararına Kermes Düzenlenecektir

Mrt

Öğrenci ve öğretmenlerimizin dikkatine!  2.Dönem 1. Ortak Sınav Programı aşağıda olduğu gibidir.

ŞUBAT AYI SORUMLULUK SINAV PROGRAMI

1.DÖNEM 2.ORTAK SINAV TAKVİMİ

2022-2023 1.DÖNEM 1.ORTAK SINAVLAR DUYURUSU

Eyl

KEMER FATMA TURGUT ŞEN ANADOLU LİSESİ 2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EYLÜL AYI SORUMLULUK SINAV PROGRAMI

Haz

KEMER FATMA TURGUT ŞEN ANADOLU LİSESİ 2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI HAZİRAN AYI SORUMLULUK SINAV PROGRAMI

Sınav Kuralları:

1) Her sınıf kendi sınıfında sınav olacak, karma yapılmayacaktır .Sınav süresi 40 dakikadır, 30 dk.dan önce öğrenciler  çıkarılmayacaktır.

2) Sınav soruları zümre başkanının toplantısından sonra o sınıfın dersine giren tüm öğretmenlerce ortak imza ile hazırlanacaktır.1 gün önce okul müdürlüğüne imza karşılığı teslim edilecektir.

3) Sınav sorularının hazırlanması, basılması ve dağıtılmasından o dersin öğretmenleri ortak sorumlu olacaktır.

4)Sınavlar sınav olduktan 1 hafta sonra e okula o dersin öğretmeni tarafından yüklenecektir.

5) S.Bilgisayar Bil.,S.Astronomi, S.Drama,S.Psikoloji,S.Demokrasi ve S.Proje bu derslerin yazılı sınavları  kendi öğretmenleri tarafından  yapılacaktır.

May

Hayvan Dostu Okul Projesi çalışma grubu olarak Hayvan Sevgisi ve Hayvan Hakları ile ilgili AFİŞ ve SLOGAN yarışması düzenliyoruz. Yarışmada ilk üçe giren öğrencilerimize ödül verilecektir.