Ahenk Projesi Akademik Başarı Çalışma Gruplarımız

1-      HAYALLERİMİN PEŞİNDEYİM PROJESİ

Amaç:  11. Sınıf öğrencileri ile üst eğitime yönelik okul içerisinde bir hareketlenme yaratmak. Ders öğretmenleri ile uyumlu çalışılacak öğrenci koçluğu sistemini getirmek.

Yöntem: Sınıf öğretmeninin programlaması ile sınıfta birbiriyle iletişim kuracak öğrenci grupları oluşturmak Öğrenci koçlarının denetiminde öğrenci takibinin yapılacağı bir sistem oluşturmak.

Hedef:  Akademik başarıyı artırmaya yönelik çalışmalarla okulun başarısını artırmak.

2.      DENEME SINAVLARI ÇALIŞMA GRUBU

Amaç: Öğrencilerin akademik başarı ve YKS başarı düzeyini artırmak.

Yöntem: Öğrencilerin akademik başarı ve YKS başarı düzeyini artırmaya yönelik periyodik deneme sınavlarının planlanıp yapılması. Eğitim öğretim yılı başında farklı yayınların incelenerek öğrencilerin seviyesini uygun denme yayınlarının incelenmesi. Yıl boyu yapılacak deneme takviminin oluşturulması. Sene başı, dönem başı, yılsonu ve ihtiyaç duyulan zamanlarda değerlendirme toplantıları yapılması. Deneme sınav sonuçlarının analiz edilmesi ve sonuca göre sınıf bazında telafi çalışmalarının yapılması Deneme sonuçlarının öğrenci bazında rehberlik servisi tarafından değerlendirilmesi.

Yayın: 17.03.2022 - Güncelleme: 17.03.2022 11:26 - Görüntülenme: 282