May

Okul olarak ortağı olduğumuz 'Legends.com' isimli AB Erasmus + Projesi kapsamında, projemizin resmi logosunu belirlemek için bir LOGO YARIŞMASI düzenlenmiştir. Bu yarışma okulumuzun tüm öğrencilerine açıktır. Yarışmada başarılı olan logonun tasarımcısı, proje kapsamında yapılacak yurtdışı hareketliliğine katılma hakkı kazanacaktır.

AB PROJESİ ÖN ELEME SINAVINA GİRECEK ÖĞRENCİ LİSTESİ

AB PROJESİ ÖN ELEME SINAV SAATLERİ

Şbt

KEMER FATMA TURGUT ŞEN ANADOLU LİSESİ 2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ŞUBAT AYINDA(2022) YAPILACAK SORUMLULUK SINAV PROGRAMI

Kas

KEMER FATMA TURGUT ŞEN ANADOLU LİSESİ 2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KASIM AYI SORUMLULUK SINAV PROGRAMI

Mrt

KEMER FATMA TURGUT ŞEN ANADOLU LİSESİ 2020-2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MART AYI SORUMLIULUK SINAV TAKVİMİ

Kas

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Sınav Takvimi

Eyl

Fatma Turgut Şen  Anadolu Lisesi öğrencilerinden isteyenlerin, adreslerinden alınarak Komisyon ve taşımacı tarafından belirlenen güzergâhlarından okula getirilmesi ve ders bitiminde de tekrar adreslerine,      2018 - 2019 öğretim yılı boyunca geri götürülmek suretiyle, taşımacılığının, Okul Servis Araçları Yönetmeliğinin 8. maddesi ve “Okul Servis Araçları Çalıştırılmasına İlişkin Usul ve Esaslar” kapsamında, okul servisi çalıştırılması işi ile ilgili istekliler belirlenecektir.