ANTALYA / MANAVGAT - Manavgat Kemer Fatma Turgut Şen Anadolu Lisesi

Kas

İSTANBUL GEZİ RAPORU

İstanbul gezisi 26/10/2023 tarihinde İstanbul ilimizde Yeditepe Üniversite ziyareti ile başladı. Kadıköy ve Çamlıca bölgesi gezilerek devam etti. İstanbul gezimiz saat 18.00 civarında konaklayacağımız Vialand Park Hoteline  yerleşildi.

Gezimizin 2. günü (27/10/2023 tarihinde) saat 09.00 ile 10.30 arasında İstanbul Bilgi Üniversitesinde tanıtım programına katılındı. Gezimize Dolmabahçe Sarayı, Denizcilik Müzesi, Beşiktaş Meydanı, Taksim Meydanı ve Taksim bölgesi gezildikten  sonra konaklamak için otelimize dönüldü.

Gezimizin 3. gününde(28/10/2023 tarihinde) saat 09.00’da Yerebatan Sarnıcı, Topkapı Sarayı ,Ayasofya  ve Sultan Ahmet Camileri ziyaret ettikten sonra, Eminönü bölgesinde serbest zaman sonrası İstanbul Boğazında yapılan güzel bir tekne turu sonrası İstanbul’dan hareket edilerek Manavgat’a gezimiz sona ermiştir.

Geziyi planlayarak öğrencilerimize eşlik eden öğretmenlerimiz Azize ARAT ve Ahmet GÜL' e ; hiç bir sosyal etkinlikte desteğini esirgemeyen ve yanımızda olan müdürümüz Ahmet ACAR'a teşekkür ederiz.

Kas

29 EKİM ATATÜRK RESİMLERİ SERGİMİZ BÜYÜK BİR COŞKU VE HEYECANLA AÇILDI.Emeği geçen tüm öğrencilerimize ve hiç bitmeyen enerjileri ile çalışan resim öğretmenlerimiz Azize ARAT, Zühal KIZILKAYA ARSLAN  ve Tülin DUMLU'ya teşekkür ederiz.

Cumhuriyetin 100'üncü yılına mektuplar açıldı

Ekm

Fatma- Turgut Şen Anadolu Lisesi'nde yürütülen "Legend. Com Projesi" çerçevesinde okulun bahçe duvarında  Singapurlu ressam Barry Yeow ve ekip arkadaşları  Sayın Riduan bin Jailer ve Endonezyalı  ressam sayın Cipto Purnomo tarafından  etkileşimli sanatla  duvar boyama(Mural) etkinliği  gerçekleştirilmiştir.

100.YILDA CUMHURİYET KUTLAMALARI OKULUMUZDA BÜYÜK BİR COŞKU İLE DEVAM EDİYOR

Ekm

OKUL AİLE BİRLİĞİ BAŞKANIMIZ MÜNEVVER ÇETİN VE ÖZLEM GÜL HANIMEFENDİYE TEŞEKKÜR EDERİZ

Ekm

OKULUMUZUN BİR ORTAĞI OLDUĞU ERASMUS PROJESİNİN (Legends. Com) SON PARÇASI ÇEKYA GEZİSİNDEN GÖRÜNTÜLER.

OKUL ÇEVRE KORUMA KULÜBÜ FAALİYETİ DEKAFOK VE KUM ZAMBAKLARI GEZİSİ

EYLÜL AYI SORUMLULUK SINAV TAKVİMİNE AŞAĞIDAKİ LİNKTEN ULAŞABİLİRSİNİZ

Veli ve Öğrenci Rehberine aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.

Tem

Milli Eğitim Bakanlığı '2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Çalışma Takvimi'ni duyurdu.

Haz

Okulumuz 9. ve 10. sınıf öğrencileri 8-9-10 Haziran tarihlerinde düzenlenen Ayvalık,  Bozcaada, Çanakkale ve Bursa gezisini tamamladılar. Gerçekleştirdiğimiz kültürel ve tarihi gezide öğrencilerimiz kültürel varlıkları yerinde görerek Çanakkale'de destan yazılan topraklarda tarihe şahitlik ettiler.

Gezimizde emeği geçen öğretmenlerimize ve katılım sağlayan tüm öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

10. Sınıf  Öğrencilerimiz Arasında İngilizce Bilgi Yarışması Düzenlendi.

Hazırlanmasında ve jüride görev alan öğretmenlerimize teşekkür ediyor, katılım sağlayan sınıf ve öğrencilerimizi kutluyoruz.

Öğrencilerimiz Hazırladıkları Birbirinden Güzel Fizik Projelerini Sergilediler.

Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi kutluyoruz.

9, 10, 11. Sınıf  Öğrencilerimiz Arasında Almanca Bilgi Yarışması Düzenlendi.