Eyl

2021-2022 Eğitim Öğretim yılına 6 Eylül Pazartesi günü Manavgat Anadolu Lisesi'nde başlayacağız. Tüm sınıflarda dersler 14:00'de başlayıp 19:55'de bitecektir.

Tem

Kodla Büyü platformunda 300 sahneyi başarıyla tamamlayan 9A sınıfından Burak KADER ve 9E sınıfından Ece Naz Taş'a başarı sertifikaları verilmiştir. Öğrencilerimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

Tem

Öğrencileri için bir ömür veren okulumuz fizik öğretmenlerinden Murat YILMAZSOY öğretmenimiz 1 okulumuzdaki görevinden ayrıldı. Kendisine emeklilik yaşamında huzur, sağlık ve mutluluklar dileriz. Teşekkürler Öğretmenim.

Tem

Okulumuzda 4 yıldır müdür yardımcılığı yapan ALİ ÇELİK görevinden ayrıldı. Okulumuz adına yaptığı çalışmalar ve hizmetlerden dolayı teşekkür eder, öğretmenlik haytında başarılar dileriz.