May

Yöresel Manavgat Ağzında Hacivat-Karagöz Gölge Oyunu İzleyici Öğrencilerimizden Büyük Beğeni Topladı.

Emeği Geçen Öğretmen ve Öğrencilerimize Teşekkür Ediyoruz.

May

Eskişehir –Ankara gezisi 04/05/2023 tarihinde Eskişehir ilimizde şehir merkezinde Odun Pazarı bölgesi, Bal Mumu Müzesi ziyareti ile başladı. Saz Ova Park bölgesi gezildikten sonra Porsuk Çayı kenarında ve şehir merkezinde verilen serbest zamanla gezimiz devam etti. Eskişehir’deki turumuz saat 17.00 civarında sona erdi ve Ankara’ya yolculuğumuz başladı. Saat 20.30 gibi konaklayacağımız Ata Köşk Oteline yerleşildi.

Gezimizin 2. günü (05/05/2023 tarihinde) saat 09.00 ile 12.00 arasında Gazi Üniversitesinde tanıtım programına katılındı. Öğleden sonrada Bilkent Üniversitesi programına katıldıktan sonra konaklamak için otelimize dönüldü.

Gezimizin 3. gününde(06/05/2023 tarihinde) saat 09.00’da Anıtkabir’i ziyaret ettikten sonra, saat 12.00 gibi Konya’ya hareket edildi. Konya’da Mevlana Müzesi ziyaret edildi. Saat 21.30’da Manavgat’ta gezimiz sona ermiştir

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının kabulünü anma programının hazırlanmasında büyük emek gösteren öğrencilerimize okul müdürü tarafından gurur sertifikası verildi.

Mrt

Okullar arası basketbol turnuvasında Kadın Basketbol takımız ilçe 2. olmuştur. Sporcu öğrencilerimizi ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Cem Raşan'ı başarılarından dolayı tebrik ediyoruz.

Mrt

Okulumuz Kültür Edebiyat Kulübü öğretmen ve öğrencilerinin hazırlamış olduğu 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü programı okulumuzun hazırladığı programla ilçemizde kutlandı. Edebiyat Öğretmenimiz Güler ŞAHİN ve programda emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimizi kutlarız.

Mrt

Erasmus+ Okul Ortaklıkları kapsamında yürüttüğümüz "Legends. Com" isimli projemizin dezavantajlı gruplara efsaneler anlatma aktivitesini Side Risus otelde konaklamakta olan depremzede aileler ve çocuklarıyla gerçekleştirdik.

Okulumuz öğretmen ve öğrencilerinin katıldığı aktivitede, çocuklar kendilerine ikram edilen çikolataları yerken, bir taraftan da liseli ablalarından yerel ve yabancı yabancı kaynaklı efsaneleri dinlediler. Özellikle deprem bölgesinde bulunan, ve Yunanlılar için de çok önemli olan, Defne ilçesinde gerçekleştiğine inanılan "Dapne" (Defne) efsanesi çocukların çok ilgisini çekti.

Destanları anlatımından sonra çocuklarla oyunlar oynandı. Ebeveynleriyle sohbet edilerek, acıları paylaşıldı. Depremzede çocuklar liseli abi ve ablalarından ayrılmak istemediler. Kendilerini okulumuza davet ederek onlara veda ettik.

ANTALYA'DA 3. OLDU

27 Aralık Büyük Atatürk Koşusunda kupa okulumuza geldi.

Bilinçli Spor

Manavgat Kaymakamı Sayın Abdulkadir DEMİR'in Okulumuza Ziyareti