Ergenlerin Yılmazlık Becerilerinin Güçlendirilmesi Semineri

Ahenk Projesi kapsamında kitap okuma etkinlikleri devam ediyor.

ÖĞRETMENLER GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN

Kas

Okulumuz olarak, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu büyük önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete irtihalinin 84.ölüm yıldönümünü anma programı düzenledik.Bizlere,bu güzel cennet vatanı bırakan büyük önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz.

Kas

Legends.com Projesi ekibimiz  Yunanistan'da okulumuzu başarıyla temsil etttikten sonra okulumuza dönüş yaptı. Öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Legends.com Projesi Ekibimiz Selanik'te Atatürk'ün Doğduğu Evi Ziyaret Ettiler

Kas

Legends.com Projesinin Ortağı Olarak Öğrencileri ve Öğretmenlerimizi Yunanistan'a Uğurladık.

Ekm

Türkiye Cumhuriyeti´nin 99. kuruluş yıl dönümü okulumuzda yapılan törenle kutlandı. Programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Ahmet GÜL, Azize ARAT ve Nalan Zerin AVCI' nın eşliğinde İstanbul gezisi yapıldı. Gezimiz 20-10-2022 tarihinde saat 10:00' da Marmara  İhi Göztepe yerleşkesinde Üniversite tanıtım programı akabinde kampüs gezisi ile program sürdü.

Saat 14:00' da Yeditepe Üniversitesinde Üniversite tanıtım programı( Öğretim üyelerinin katılımı ile yapıldı) Program sonrası kampüs gezisi ile sona erdi.

17:00 gibi konaklamak için otele geçildi.

21/10/2022 tarihinde Haliç Üniversitesinde saat 10:00' da tanıtım programı( Öğretim görevlileri ile)  yapıldı.

Saat 12:30' da Dolmabahçe Sarayı gezisi yapıldı. Öğleden sonra Beşiktaş, Taksim gibi semtlerde serbest zamanlar verildi. 20:00 gibi otele geçildi.

22/10/2022 saat 10:00-15:00 arası Topkapı Sarayı Sultan Ahmet Meydanı Ayasofya ve Yere batan sarnıcı ziyaret edildi. Sirkeci ve Eminönü'nde Serbest zaman verildi. Saat 16:30' da Manavgat' da dönüldü.

Gezimizde 11 sınıf öğrencilerimiz Üniversite bölümleri hakkında bilgilendirildi İstanbul'un tarihi yerlerini ziyaret ederek tarihimiz hakkında bilgiler aldılar.

ÖĞRENCİ KONSERLERİYLE OKULA TEKRAR MERHABA

VELİ ÖĞRETMEN KAYNAŞMA ÇAYI

Ekm

Dr.Elif KURT okulumuz öğrencilerine "Anlayarak Hızlı Okuma" semineri verdi.Kendisine teşekkür ediyoruz.

2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İÇİN VELİ ve ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE!

May

19-21 Mayıs 2022 tarihlerinde okulumuz Gezi ve Turizm Kulübü İzmir, Çanakkale ve Bursa'ya gezi düzenlemiştir.